Operacija grudi

Promijenite negativnu sliku o svom tijelu pomoću plastične estetske kirurgije

Žene se odlučuju na estetsku operaciju grudi iz različitih razloga koji su jedinstveni i osobni. Mnoge žene jednostavno osjećaju da su njihove grudi premale i da bi veća veličina grudi poboljšala ukupnu ravnotežu, proporcije i konture njihovog tijela. Odluka o plastičnoj operaciji jedna je od najvažnijih osobnih odluka koje ćete donijeti u životu. Pojava koju predstavljate svijetu ima dalekosežne implikacije; ne samo da utječe na to kako vas drugi percipiraju, već doslovce može promijeniti način na koji se osjećate.

Estetska operacija grudi jedna je od najpopularnijih postupaka plastične kirurgije

Većina žena koje su podvrgnute povećanju grudi uspješno postižu bolji izgled, poticaj samozadovoljstvu i povećanju samopouzdanja. Mnoge su žene nezadovoljne s veličinom ili oblikom grudi. Bilo da žena smatra da su njezine grudi premale, prevelike, nisu dovoljno čvrste, neujednačene ili na drugi način nepravilne, rezultati mogu biti isti: samosvijest i ukupna negativna slika tijela. Povećanje grudi pomaže ženama da se osjećaju više sigurnijim i atraktivnijim, ponovno dobivaju puninu grudi nakon mršavljenja i porođaja.

Promjene u izgledu dojki mogu uzrokovati rođenje djeteta, gubitak težine, starenje, asimetrija grudi…Srećom s modernim napretkom u kozmetičkoj estetskoj kirurgiji ova stanja se mogu uspješno eliminirati.

Na savjetovanju ćemo vam pomoći da donesete informiranu odluku o vrsti, obliku i stilu operacije grudi. Bit će i smjernica za naknadnu njegu, uključujući ograničenja dizanja i ograničenu vježbu.

Što očekivati?

Kada je odluka donesena da se podvrgne operaciji grudi, bit će dodatnih kirurških odluka koje će se donijeti na početnom savjetovanju. Najvažnija odluka o operaciji grudi je incizija (ili tehnika) koja će se koristiti tijekom postupka. Svaka pacijentica bit će operirana na način koji je prilagođen da zadovolji svoje jedinstvene ciljeve i potrebe, poštujući pravila struke.

Povećanje grudi , tehnički poznato kao mammoplasty, je kirurški postupak za povećanje veličine i oblika ženskih grudi slanim ili silikonskim implantatima.

Postupak za povećanje grudi obavlja se na izvanbolničkoj osnovi pod općom anestezijom. Mali rez može biti izrađen oko areole ili kod prirodnog naboja dojke, stvori se džep i umetne se slani ili silikonski implantat ispod tkiva dojke i ispod mišića. Postupak povećanja grudi obično traje jedan do dva sata. Nakon povećanja grudi ili operacije grudi, vratit ćete se kući u elastičnom grudnjaku koji pomaže u održavanju grudi u ispravnom položaju. Vaša početna nelagoda bit će kontrolirana oralnim lijekovima, a šavovi su topljivi i ne moraju se ukloniti. Mnoge pacijentice s estetskom operacijom grudi vraćaju se na posao nakon 5-7 dana oporavka kod kuće.

Tko su najbolji kandidati za operaciju grudi?

Općenito, najbolji kandidati za povećanje i preoblikovanje grudi su žene:

u dobrom stanju,od 18 godina starosti, odnosno starije od 18 godina koje nisu zadovoljne položajem grudi, ne trudnice, ne dojilje, osobe dobrog općeg i mentalnog stanja, osobe s realnim očekivanjima…

Copyright © 2015 Pixel Theme Studio. All rights reserved.